Produkty vyberáme automaticky podľa recenzií používateľov, záujmu o produkt a predaja.
Clearspring Miso pasta so zníženým obsahom soli BIO 270 g
Clearspring Miso pasta so zníženým obsahom soli BIO 270 g
Nepasterizované pasta z fermentovaných sójových bôbov so zníženým obsahom soli. Miso pasta je vhodná na prípravu...
8 €
Doprava 2,49 €,Na sklade
Garantovaný nákup z Grizly.
Zoradiť:
Najlacnejšie ponuky (1)
Na sklade • 1 variant2,49 €97 % • 11 084 recenziíShop roka '23 - VíťazĎalšie informácie
Clearspring Miso pasta so zníženým obsahom soli BIO 270 g
Nepasterizované pasta z fermentovaných sójových bôbov so zníženým obsahom soli. Miso pasta je vhodná na prípravu...
Clearspring Miso pasta so zníženým obsahom soli BIO 270 g
Nepasterizované pasta z fermentovaných sójových bôbov so zníženým obsahom soli. Miso pasta je vhodná na prípravu japonskej polievky miso alebo ik dochutenie rôznych omáčok a šalátov.
Použitie: Rozmiešajte v troške vody a pridajte do pokrmu v záverečnej fáze prípravy. Vhodná k príprave japonskej polievky Miso alebo ik dochutenie rôznych omáčok a šalátov. Určená k priamo konzumácii.
Skladovanie: Skladujte v chlade. Miso je živý produkt a pokračujúce fermentácie môže spôsobiť vydutie viečka, čo nie je na závadu. Na výrobku sa tiež môže vplyvom pôsobenia vzduchu objaviť nezávadný biely kvasinkový poťah, ktorý možno odstrániť.
Upozornenie: Spoločnosť Clearspring zaručuje dodávky najlepšieho bio miso z Japonska. Miso je autentické vegánskej fermentované jedlo, ktoré sa v Japonsku vyrába od 8. storočia. V mnohých pokrmoch a polievkach sa ho tu denne skonzumuje viac ako 1 000 ton. Kvôli vysokému dopytu po miso od spoločnosti Clearspring je výroba bio miso zazmluvnené u niekoľkých výrobcov z rôznych regiónov Japonska. Všetky táto misa sa vyrába podľa tradičných receptúr za použitia najlepších možných bio ingrediencií, ale pretože je miso živý výrobok, jeho chuť, farba a konzistencia sa budú líšiť v závislosti od regiónu a ročnom období. Svetlejšie miso často pochádza z juhu, kde je kvôli teplejšiemu klímy kratšia doba zrenia než v severných oblastiach, kde obvykle vzniká miso tmavšie. Občas však miso môže prirodzene fermentovať priamo v pohári, vďaka čomu farba miso v priebehu času postupne stmavne. Toto prebiehajúce zrenia môže tiež spôsobiť vydutie veka, ale môžete si byť istí, že produkt je stále chutný a nezávadný. Ak chcete túto fermentáciu spomaliť, jednoducho výrobok uchovávajte v chlade.
Nepasterizované pasta z fermentovaných sójových bôbov so zníženým obsahom soli. Miso pasta je vhodná na prípravu japonskej polievky miso alebo ik dochutenie rôznych omáčok a šalátov.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.